Hemmagjord Mysli


Detta är ett grundrecept på den enklaste myslin du kan göra! Sedan kan du själv smaksätta myslin med din egen fantasi!
Du behöver;
Lönnsirap
Havregryn
Förslag på goda tillsatser; Mald Kardemumma, mald ingefära, russin och bovetepuffar som kan smaska upp det hela!

Gör såhär;
Lägg upp havregrynen på en plåt och låt stå i ugnen på 200 grader i en kvart, rör om tre gånger under den tiden. När du tar ut myslin ska du genast hälla på Lönnsirapen, helst en hel flaska till ett paket havregryn!
Om du vill tillägga egna saker, kan du göra det efteråt, men kryddor går bra att göra innan myslin ställs i ugnen!
Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0