Fler vinter bilder

Härliga vinter bilder, tröttnar man aldrig på!
Dessa bilder tog jag och Tilda när vi var ute i henner trädgård

Hur ritar man hår?


Hur ritar man hår? Det här är ett sätt som jag har testat rita på, och det blev ganska så snyggt. Tyvär har inte jag ritat den som är på bilden. Men min blev minst lika snygg(blink blink)

A rose in the dark


En vacker ritad bild, som jag har ritat. Tyvär var det inte värdens bästa kamera, men det får duga!

cubcakes i fimolera


Dessa cubcakes är gjorda i fimolera. vilket är en lera som man kan forma och sedan bränna i ugn, så att den stelnar. Innan den sätts i ugnen så kan man sätta en ståltråd i leran, en som man ser på bilden. Och man kan ha den som ett halsband eller vad som hälst igentligen.

Fimoleran finns attt köpa på panduro:)

Vackra vinter bilderJätte coola istappar! Jag och tilda gick på promenad till stranden, och tog jätte snygga vinter bilder:)

bye bye "love"

Söta småpåsar

 Dessa små påsar är perfekta att lägga små presenter i, kanske örhängen, halsband eller något annat smycke? Dem är superenkla att göra, och det enda som behövs är lite resttyger, något band och sytråd. Välj själv om du vill sy på symaskin eller förhand, om du väljer att sy för hand kan det vara snyggt att sy med lite tjockare tråd runt, med langettstygn/staketstygn
Börja med att välja ut ett fint tyg att använda, det kan vara i vilken kvalitet som helst, den blå på bilden har jag gjort utav ett grovt tyg, och den vinröda utav ett något styvare sammet.
Vik tyget dubbelt och klipp en fyrkant. Sy sedan längs sidorna och knyt ihop med ett vackert band! Ett tips är också att fylla påsen med lavendel eller något annat gooddoftande och lägga i garderpoben, en perfekt present till någon du tycker om!
Lycka till!

Blue eyesHär är en av våra älsklingar, emilja. Hon älskar uppmärksamhet och leka:)Blyerst
En snygg målning i mitt block, finns mera. så håll ut! /julia<3

Kreativa naglar


Här kan ni se att man kan leka med fantsin, när man målar naglar. :thumbup:

Hemmagjord Mysli


Detta är ett grundrecept på den enklaste myslin du kan göra! Sedan kan du själv smaksätta myslin med din egen fantasi!
Du behöver;
Lönnsirap
Havregryn
Förslag på goda tillsatser; Mald Kardemumma, mald ingefära, russin och bovetepuffar som kan smaska upp det hela!

Gör såhär;
Lägg upp havregrynen på en plåt och låt stå i ugnen på 200 grader i en kvart, rör om tre gånger under den tiden. När du tar ut myslin ska du genast hälla på Lönnsirapen, helst en hel flaska till ett paket havregryn!
Om du vill tillägga egna saker, kan du göra det efteråt, men kryddor går bra att göra innan myslin ställs i ugnen!
Lycka till!

Enkel och god efterätt.Hämgjorda äpplen i ugn:) Jätte goda, värkligen super enkla att göra. Finns ofta i köket!

Gör så här: Ta fram önskat antal äpplen och skala dom. Gör sedan ett hål i mitten, stoppa ner rikligt med smör. Och sist men inte minst pudra på mycket socker och kanel. 

lycka till:)
 

Egna örhängen


Dessa fina örhängen är enkelt gjorda. Gå till närmaste pärlbutik, med brett sortiment. Leta upp liknande delar av denna ängel och en hattpinne att trä dom på. Och en vanlig örhängekrok, och såklart två stycken!

RSS 2.0